MONSTER BALL 2009 - PRAGUE TV HALLOWEEN PARTY

Volný čas, Hudba

MONSTER BALL 2009 - PRAGUE TV HALLOWEEN PARTY

 

Kdy: Pátek, 30 říjen, 2009 ve 20.00

Kde: Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2

Vstupné: 150 Kč v převleku, 200 Kč bez převleku

Hudba: Maradona Jazz

DJs: Baltazar, Pat Heart, DJ Big J

 

V pátek 30. října bude online průvodce města Prague TV (http://www.prague.tv/) organizovat již po sedmé největší a nejlepší Halloween party ve městě v Retro Music Hall (http://www.retropraha.cz/).

 

Při letošním Monster Ballu je očekáváno přibližně tisíc účastníků. Stejně jako rok minulý, bude večer doprovázen Latinsko-americkými rytmy Maradona Jazz (http://www.maradonajazz.cz/) a hostován známým pražským radio DJem Dr. Bobem.

 

Před nástupem kapely party rozjede DJ Big J svými funky disco beaty. Později přijdou na řadu Baltazar z Maradona Jazz a domácí DJ Pat Heart (http://www.myspace.com/djpatheart).

 

Na konci večera se budou udělovat ceny od našich sponzorů za nejlepší kostým a navíc se také budou losovat vítězové Monster Ball tomboly. V tombole se mimo jiné nachází například letenky Smart Wings nebo poukázka pro dva do Cybex Health & Wellness Spa.

 

Další ceny zahrnují vyhlídkový let pro dva od Fly For Fun, víkend pro dva do pivních lazní Chodovar, poukázky na večeři do Sushi Bar Made in Japan, restaurace Kampa Group či Luka Lu, ale take lístky do Švandova divadla, kina Světozor a Paláce Akropolis.

 

Také bude k dispozici občerstvení zdarma od Subway, Bohemia Bagel, Restaurace Jáma - The Hollow a Fraktal.

 

Výnos z letošní party bude i tentokrát předán Auto*Matu (http://www.auto-mat.cz/), organizaci, která se snaží z Prahy vytvořit bezpečnější, zdravější i zajímavější metropoly snížením automobilového provozu v pražských ulicích podporou jízdy na kole a městské hromadné dopravy.

 

Vstupenky na Monster Ball budou k dispoizici u vchodu do Retro Music Hall 30. října. Vstupné pro návštěvníky v převleku bude 150 Kč a bez převleku 200 Kč.

 

CATERING

Subway; Bohemia Bagel; Restaurace Jáma - The Hollow; Fraktal

 

PARTNEŘI

Retro Music Hall; Auto*Mat

 

SPONZOŘI

Smart Wings; Cybex Health & Wellness Spa; Fly For Fun; Chodovar; Sushi Bar Made in Japan; Kampa Group; Luka Lu; Švandovo divadlo; Palác Akropolis

 

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Expats.cz; Prague Daily Monitor; Provokátor; Rave.cz; Techno.cz; The Prague Post

 

O PRAGUE TV

Prague TV (http://www.prague.tv/) je online průvodce města sloužící především turistům, kteří Prahu nevštěvují nebo anglicky mluvícím cizincům, kteří ve městě žijí. Poskytujeme informace o zábavě, kultuře, restauracích, nakupování, obchodu, ubytování, realitách, vzdělávání, zdravotniství a cestování a snažíme se pokrývat všechny stránky života v Praze.

 

PRO DALŠÍ INFORMACE

Prosím pište na info@prague.tv









Kontakty

www.prague.tv

Termíny