Josef Dvořák čte dětem Maxipsa Fíka

Volný čas

středa 18. května v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Máte rádi Maxipsa Fíka a králíky z klobouku? V knihkupectví KNIHCENTRUM.cz proběhne čtení dětem s hercem Josefem Dvořákem. Podpořte myšlenku organizace Celé Česko čte dětem a těšte se na veselé příhody večerníčkových postaviček ve středu 18. května16.00.

 

Příhody Maxipsa Fíka

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří „maxipes“ Fík.

 

Bob a Bobek jedou na hory

V nové knize najdete sedm zbrusu nových barevných komiksových příběhu a spoustu zábavných rébusů a doplňovaček.

 

Josef Dvořák začínal v ochotnickém divadle v Kadani, odkud se dostal do ústeckého Kladivadla, kde slavil první úspěchy. V roce 1972 vstoupil do pražského Semaforu, kde patřil v letech 1972 - 1990 k předním členům souboru. Už v Semaforu se kolem výrazného komika formovala skupina herců, z nichž v roce 1990 vznikla Divadelní společnost Josefa Dvořáka. Divadelní společnost Josefa Dvořáka má za dobu svého působení na kontě stovky představení na mnoha místech naší vlasti. K divadelní práci Josefa Dvořáka patří dále desítky rozličných (nejen komediálních) rolí ve filmu a v televizi, komentátorské výkony na obrazovce a výrazná tvůrčí práce pro děti (také na gramofonových deskách a kazetách); ať už v kabaretech či večerníčcích, z nichž Maxipes Fík či Králíci z klobouku patří k nejoblíbenějším.

 

Posláním obecně prospěšné společnosti Celé Česko čte dětem je prostřednictvím společného čtení budovat pevné vazby v rodině. Více naleznete na www.celeceskoctedetem.cz.

 

Rezervujte si místo e-mailemrezervace.ostrava@knihcentrum.cznebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Všechny akce jsou ZDARMA.

Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat. Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu  víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně.

Během měsíce května se zúčastněte slosování o vstupenky do expozice Světa techniky v Ostravě.

Po celý měsíc květen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 31. 5. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Sledujte nás na webu a FB:

http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

https://www.facebook.com/KNIHCENTRUMcz-D%C5%AFm-knihy-253392878145940/?fref=ts

 

www.knihcentrum-ostrava.cz









Termíny