Pravidelné tvoření s edicí TOPP - tvoříme z obalů na vajíčka

Volný čas, Pro děti

sobota 13. února v 15.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

 

Tvoření s edicí TOPP probíhá v Domě knihy Knihcentrum každou druhou sobotu v měsíci. Tentokráte si můžete vytvořit výrobky z obalů na vajíčka.

 

Proč byste si měli uchovávat různé krabičky či obaly na vajíčka? Mohou se proměnit v krásné dekorace a dárky. Celé nebo poloviční mističky, špičky, víčka – využít se dá opravdu všechno. Stačí jen přidat barvy, ozdobné stužky či provázky a další drobné ozdoby. Prázdné obaly záhy proměníte v oblíbená zvířátka, auta nebo zábavné hrací figurky. Ale také z nich lze vytvořit sváteční dekorace, ať už v podobě zajíčků, netopýrů či andělíčků.

 

NOVINKA – 10% sleva na vybrané tituly uvedených autorů je platná od 1. 2. 2016 do dne události

 

Soutěž o nejkrásnější omalovánku! Vymalujte omalovánku v kavárně Domu knihy a zapojte se do soutěže o knihu. Více informací na www.knihcentrum-ostrava.cz/Vymaluj-a-vyhraj.

 

Po celý měsíc únor bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 29. února 2016.

 

Během měsíce února se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

 

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

 

Všechny akce jsou ZDARMA.









Termíny