Cesta od strachu k lásce

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

čtvrtek 4. února v 18.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

 

RNDr. Lenka Krejčí pohovoří 4. února na téma Cesta od strachu k lásce. Přednáška terapeutky a lektorky vám zodpoví otázku, jak se vydat na cestu, zbavit se strachu a dojít lásce a naplnění.

 

Doporučené knihy k přednášce

 

V knize Probouzení zranitelnosti americký psychiatr a žák Mistra Osha Krishnananda (Thomas O. Trobe M.D.) spolu se svojí partnerkou Amanou Trobe popisují, jak jsou náš život a vztahy ovlivňovány vnitřním dítětem, které se stydí, bojí, skrývá za různé role a masky.   Titul Jak vzniká důvěrase zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře.  

RNDr. Lenka Krejčí je terapeutka a tanečnice. Miluje svou práci, která je pro ni stálou inspirací a obohacením v jejím životě. Má ráda Matku přírodu, její rozmanitost, barvy a krásu. Miluje pohyb, muziku, rytmy a tvořivé vyjadřování ve všech podobách. Tanec je její život. Má ráda i tiché zastavení sama se sebou, chvíle samoty a meditace. Její přátelé o ní říkají, že je laskavý živel. Vystudovala Univerzitu J. E. Purkyně, Pražskou psychoterapeutickou fakultu – studium psychoterapie. Absolvovala semináře Relaxační techniky, Základy metody osobní existenciální analýzy, Na vlně dechu a rytmu, Dramaterapie, Taneční terapie, Terapie zaměřená na tělo, Jak se v psychoterapeutické práci inspirovat tělem, Tělesně zakotvené prožívání I., II., Neverbální techniky, Mohendžodaro a další.

 

NOVINKA – 10% sleva na vybrané tituly uvedených autorů je platná od 1. 2. 2016 do dne události

 

Soutěž o nejkrásnější omalovánku! Vymalujte omalovánku v kavárně Domu knihy a zapojte se do soutěže o knihu. Více informací na www.knihcentrum-ostrava.cz/Vymaluj-a-vyhraj.

 

Po celý měsíc únor bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 29. února 2016.

 

Během měsíce února se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

 

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

Všechny akce jsou ZDARMA.

 

 









Termíny