S pozitivním sobectvím snadněji a lépe

Volný čas

Ve čtvrtek 15. října v 16.00 Michaela Dombrovská ukáže, jak se řídit Pravidly pozitivního sobectví. Beseda a autogramiáda spisovatelky a blogerky se zaměří na způsob pozitivního přístupu k sobě samé. Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví. A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe. Autorka staví na pozitivní psychologii a inspiruje se mnoha dalšími vlivy a učeními. Prostřednictvím zajímavých příběhů a tipů vám ukáže, jak si nejlépe poradit s nejčastějšími životními situacemi – od partnerství, splnění životních přání a uspořádání domova přes práci až po krásu či zdraví.

Michaela Dombrovská pochází ze Slezska. Kromě jiného přednáší na vysoké škole, sepisuje vědecká pojednání a tvoří strategické dokumenty. Ve volném čase ale s potěšením píše články na svůj blog, na kterém byla "pravidla pozitivního sobectví" prvním příspěvkem, a články pro české life-stylové magazíny. Je také (spíše píšící) lektorkou jógy, dlouhodobě spolupracuje s časopisem Jóga Dnes. Věří, že sny se plní a každá velká cesta začíná prvním krokem. Nebo písmenem.

Návštěvníci besed se mohou během měsíce října zúčastnit slosování o vstupenky na koncerty Janáčkovy filharmonie Ostrava.

Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat KNIHOBRANÍ. A co se pod tímto názvem skrývá? Čím více KNIH nakoupíš, tím větší slevu máš! Akce platí do 31. 10. 2015. Tak neváhejte a přijďte nakoupit knihy za výhodné ceny!

Projekt Dům knihy živě!!! je spolufinancován statutárním městem Ostrava.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!





Účinkují

Michaela Dombrovská





Termíny