ČESKÉ VELIKONOCE PLNÉ DÁRKŮ

Volný čas, Pro děti

Velikonoce patří neodmyslitelně k tradičním českým svátkům. Jsou plné tradic a zvyků, které je dobré si připomínat. Obchodní dům Kotva tak zve velké i malé návštěvníky na velikonoční trhy plné čerstvých dobrot, uplést si vlastní pomlázku, pomalovat kraslici nebo perníček. Navíc má každý zákazník možnost si odnést piškotového beránka nebo zajíce plného čokoládových vajíček.  





Účinkují

VELIKONOČNÍ TRHY OD 31. BŘEZNA 2012

Návštěvníci se mohou těšit na tradičních i méně tradiční velikonoční dobroty, a to od velikonočního pečiva, uzená i jinak upravená masa, přes sladkosti až po zdravou výživu a nápoje. Na své si přijdou i milovníci vína nebo speciálních piv.  Velikonoční trhy probíhají od soboty 31. března až do neděle 8. dubna vždy od 9 do 20 hodin.

VELIKONOČNÍ DÍLNY OD 3. DUBNA 2012

Každý návštěvník se může nejen seznámit s tradičními českými zvyky, ale také si sám vyzkoušet uplést vlastní pomlázku, nazdobit perníčky nebo namalovat kraslici. Součástí akce jsou také zvířátka připomínající příchod jara. Velikonoční dílny lze navštívit od úterý 3. dubna až do pátku 6. dubna vždy od 14 do 17 hodin.

„Věříme, že našimi aktivitami v centru Prahy potěšíme nejen děti, ale i dospělé, kterým tak zpříjemníme čas před prodlouženým víkendem,“ říká Petra Kůlová, marketingová manažerka společnosti Markland Kotva ČR. „Navíc, pokud tento den nakoupí v našem obchodním domě, mají možnost si odnést dárky v podobě tradičních velikonočních beránků, čokoládových kraslic nebo ozdob na vajíčka,“ dodává Petra Kůlová.

Filozofie velikonoční akce „Velikonoce v OD Kotva“ je jednoduchá – každý nakupující může při útratě 500,- Kč a výše získat bonusové razítko na hrací kartu. Na své kartičce se záhy dozví, co za milou pozornost obdrží zdarma od OD Kotva. Už za jedno razítko si účastník v přízemí obchodního domu může vyzvednout jedno balení obtisků na vajíčka, za dvě razítka pak zajíce plného čokoládových vajec a nakonec za čtyři razítka zákazník získává piškotového beránka. Hrací karty jsou k dispozici u stánku v přízemí nebo u všech prodejců v rámci OD Kotva.





Kontakty

www.od-kotva.cz

Termíny